Panowie najsmutniejsze w tym wszyskim jest to że to nie ma nic wspólnego z zapewnieniem bezpieczenstwa na drogach
[O1] Podświetlenie daski i auto alarm.
Zwiń
X
-
[O1] Podświetlenie daski i auto alarm.
I.
Nie mam pokrętła do regulacji jasności podświetlenia deski rozdzielczej, a świeci dosyć słabo. Da się temu zaradzić?
II.
W samochodzie jest oryginalny auto alarm. Kluczyk scyzoryk, syrena pod maską, czujniki ruchu. Sprawdzałem bezpieczniki wszystkie OK. Alarm wogóle nie chce się włączyć, a próbowałem już różnych sposobów.Po zamknięciu samochodu z kluczyka miga dioda na dzwiach kierowcy. Co to może być?
-
-
Zamieszczone przez mossNie mam pokrętła do regulacji jasności podświetlenia deski rozdzielczej
były wersje bez pokrętła regulacji :idea:
Zamieszczone przez mossPo zamknięciu samochodu z kluczyka miga dioda na dzwiach kierowcy.
skąd wiesz, że się nie załącza :?: a zamyka centralny z kluczyka, bo podejrzewam że masz zintegrowany :roll:Nie dyskutuj nigdy z idiotą, najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem ...
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez zurcioZamieszczone przez mossNie mam pokrętła do regulacji jasności podświetlenia deski rozdzielczej
były wersje bez pokrętła regulacji :idea:
Zamieszczone przez mossPo zamknięciu samochodu z kluczyka miga dioda na dzwiach kierowcy.
skąd wiesz, że się nie załącza :?: a zamyka centralny z kluczyka, bo podejrzewam że masz zintegrowany :roll:
co to znaczy ze nie dziala??
Fabryczny jest "nie za dobry" wyłacza sie w momecie przekrecenia kluczyka w drzwiach )i nie koniecznie musi to byc kluczyk
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez mossPróbowałem przekręcać w syrenie włącznik(tym małym kluczykiem) ale nic to nie daje. Całkiem możliwe że syrena padła. Ile coś takiego kosztuje?
Octa jest krajowa, wersja Tour Business i pokrętła nie ma. Da się jakoś rozjaśnić to podświetlenie?
wiem bo sam w zeszlym tygodniu wymienilem syrene
pozdrawiam
Komentarz
-
Komentarz